Vinter, vår, sommar höst!

Just nu rullar jorden på ordet längst fram i meningen. VINTER! Eller nja, inte än. Men det kommer, det kommer. Jag fryser iallafall huden av mig. Vintern är inte min grej, fast när jag tänker efter är den nog rätt ganska skön.

Ni ser?
Delade åsikter om vintern. Jag kanske ska dra mig en lista om vad som är bra och dåligt med vintern (enligt mig, ni får tycka precis som ni vill). Och när jag väl är igång kan jag skriva en trudelutt om sommaren med, så man har något att längta efter och samtidigt rata.

VINTER, GOOD STUFF:

Tänk er alla mysiga hemma dagar när det är kolsvart ute, du ligger inne med din bästa bekanta och bara njuter av en halvbra film, det blir så mörk ute fort att klockan bara är 5 på dagen och ni har hela dagen framför er av denna goding. Och alla härliga och lite små lulliga bandy kvällar, när man drar ihop ett gäng som invaderar arenan med jubel och skrik som hejar fram sitt lag!
Tänk när man drar på sig en stor och gosig vinterjacka som samtidigt är SNYGG och varm. Som även döljer vissa kroppsdelar du helst av allt skulle vilja radera och som gör så du ser allt mer avslappnad och bekväm ut. Självförtroende kallas det! Det kan jag få av en snygg jacka. Nog om bra saker, det finns ju 1000 mer, men vi kör på dåliga vintersuringar som borde gå undan!

VINTER, BAD STUFF:

Okej, vad skriver jag här? BLÖTT, KALLT, KLADDIGT, MÖRKT. Något mer?

SOMMAR, GOOD STUFF:
Nähähejeje, inte vill vi väl höra hur underbar och skön sommaren är när vi är påväg mot vinter? NEJ! Det får oss bara att vilja krypa i ide. Vi tar det om två årstider ;)
Och även dåliga saker om sommaren när jag sitter och tänker efter får mig att huttra av att det är så kallt härinne i köket. BAY SÄGER JAG!

RSS 2.0