Kyss och smek!

Förövrigt people, så mår jag så hemskt bra just nu! Kanske därför jag inte spenderar så mycket tid här vid min kära blogg, just för att livet bara leker och jag är bara lycklig.
Sol, bad, varma sommarkvällar, underbara vänner och kärlek, kärlek, kärlek till allt som finns!

Så nu hoppas jag alla ni där hemma har det lika bra som jag, för det är just det sommaren och livet är till för, att må underbart! Alla är värd det, så ta vara på tiden och häng inte upp er på småsaker.
Det ska jag själv ta lärdom av, inget kan slå ner mig nu!

BRUN UTAN SOL

Nu när jag ändå sitter insmörjd med denna produkt och väntar på att få ta på mig kläder igen kan vi väl lika gärna diskutera en liten sväng :)

Jag är ett fan av brun utan sol, använder den nästan varje dag (alltså, så fort jag får tillfälle). Men, jag undrar om man inte kan använda den flera gånger om dagen, blir det någon större effekt på brunheten då?
Om man t.ex smörjer in sig, låter det torka och sen smörjer in sig igen. Någon större skillnad? Eller är det kanske rent ut sagt farligt?

Min motivation lyder: BLI BRUN.
Jag är skapligt brun för sommaren, solar ute så fort jag får tillfälle till det med och när jag är inomhus så tar jag fram fejkbrännan.

Så, kan man använda en brun utan sol direkt efter en applicering när den har torkat? Blir det som en exta omgång då? Eller är det bara slös på en produkt? Tell me, people!

Just nu använder jag mig av denna: DOVE, och personligen tycker jag att den fungerar.



Har ni något bättre förslag? Någon som ger mer effekt kanske? (och utan att riskera att bli morotsfärgad, tack!)

RSS 2.0